Wij werken met het Milesman diodelaser toestel

- Geschoolde laserspecialist

- Definitieve haarreductie

- Zowel voor hem als voor haar

- Mogelijk voor elk huidtype

- We kunnen het ganse  jaar door laseren

- Betaalbare prijzen

- Dankzij de gekoelde knop is de behandeling zo goed als pijnloos

 

 

 

Wat is het effect van de diodelaser op de haren?

Het haar kent drie groeifasen Enkel de haren in de actieve of anagene zone kunnen we definitief verwijderen Daarnaast dienen we rekening te houden met het pigment van de haren.  Ons lasertoestel richt zich enkel op gepigmenteerde haren. Voor een effectief resultaat heeft u tussen de 5 à 8 behandelingen nodig.

 

Hoe werkt het?

De gekoelde kop van het lasertoestel wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietig, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca 2 weken voorgoed verdwenen is. Door het gebruik van de uiterst gekoelde kop en de korte impulstijd blijft de huid en de omgeving van het haar goed beschermd.

 

Hoe gaan we te werk?

- De behandelzone wordt geschoren met een wegwerp scheermesje

- Een specifieke coolinggel wordt aangebracht

- Zowel de operator als de klant dragen een speciale laserbril ter bescherming van de ogen

- De duur van de behandeling hangt af van de te behandelen zone en de hoeveelheid haartjes                                                                                                                                        

 

Wie kan er behandeld worden?

In principe kunnen alle haartypes en haarsoorten zowel mannen als vrouwen behandeld worden? Echter zijn er een paar uitzonderingen. De laser reageert niet op grijze haren en donsharen door het ontbreken van pigment.

 

Is de behandeling veilig?

JA! De laserinstellingen zijn zeer nauwkeurig gedefinieerd om de precieze diepte en locatie van de haarfollikel vast te stellen. De uiterst gekoelde kop (tot -9°c) is ontworpen om de huid voor, tijdens en na elke puls af te koelen. Er zijn uitgebreide studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als enige ontharingslaser van de FDA (food and drug administration in de USA) de term permanente haarreductie voeren. De milesman compact diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik. (CEO 120 DIN EN ISO 9001 2000 EN DIN EN ISO 13485 2003)

 

Wat gebeurt er na de behandeling?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten. Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentatieverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling tijdelijk hyper- of hypopigmentatie optreedt.

 

Kwaliteitszorg en hygiëne

- na elk gebruik wordt de laserkop steriel gereinigd

- er wordt altijd gewerkt met handschoenen tijdens de behandeling

- wij werken steeds met wegwerpmesjes

- elke klant heeft een eigen klinisch rapport

- 2 gratis beurten na 8 betalende sessies

- een onderhoudsbeurt is aan -50% van de geldende tarieven

- zorg zelf voor een goede hygiëne op de te behandelen zones